Dialog Title
Dialog Message
Átváltás gyengénlátók részére kialakított nagy kontrasztú színekre


 akotelezo.hu   ha már kötelező, legyen a legjobb...
KGFB Díjszámítás

(Tájékoztató megnyitása)
Oldalunkon kiszámíthatja a Kötelező Gépjármű-Felelősségbiztosítás díjait az Összes biztosítóhoz.
A legkedvezőbb díjat választva, meg is kötheti biztosítását. A díjszámítás kb. két percet vesz igénybe, a biztosításkötés további 6-7 perc.
Ezen a felületen már nincs lehetőség biztosításkötésre, legyen szíves keresse fel a főoldalon felsorolt irodáink egyikét.
ÚMFT Uniós támogatás
A Gyémánt Ház Kft. elektronikus értékesítési és ügyfélkezelő rendszere az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.   Tovább...
Biztosítások, a teljes piaci termékpaletta, érdekképviselet Önért méghozzá díjtalanul!

Kíváncsi volna, milyen biztosítási módozatokat kínálnak a különböző társaságok? Szeretné kiválasztani az Önnek leginkább előnyös konstrukciót? Információt szeretne arról, hogy milyen áron milyen hitelhez juthat?

Spóroljon magának időt, fáradságot! Kímélje meg magát a kényelmetlen utánajárástól és sorbanállástól! Kollégáink elemzik a biztosítók és hitelintézetek teljes kínálatát. Ön csak kiválasztja a leginkább megfelelő megoldást. Ráadásul bizonyos termékek esetén közvetlenül honlapunkon elérhető díjszámító és szerződéskötő rendszer segítségével saját maga azonnal intézkedhet...

Vajon tudja-e, miért tesszük ezt teljesen díjtalanul? Mivel a biztosítók illetve a pénzintézetek fizetnek, hogy törődjünk Önnel! Tudja, hogy amíg a biztosítók saját profitjukért dolgoznak, addig az alkusz az ügyfelét képviseli?

Az alkuszcég (bróker): az érdekképviselő

Az alkusz az ügyfél megbízásából dolgozik. Szakértelmet ad az ügyfél biztosítási szándékához. A független biztosítási alkusz csak megbízó ügyfelének van elkötelezve.

Fedezze fel Ön a különbséget!
- Az alkusz megbízója az ügyfél. - Az ügynök megbízója a biztosító.
- Az alkusz az Ön érdekeit képviseli. - Az ügynök a biztosító érdekeit képviseli.
- Az alkuszt a biztosítási törvény és az Önnel kötött szerződése arra kötelezi, hogy a legjobb üzletet ajánlja Önnek, és abban érdekelt, hogy az Ön megelégedésére minél jobb üzletet kössön, a biztosítótársasággal. - A biztosító és az ügynöke abban érdekeltek, hogy minél jobb üzletet kössenek maguknak Önnel, mert egy adott biztosításból kell kihozniuk a legtöbb bevételt, az Ön zsebére!
- Ha az alkusz üzletet akar kötni, megbízást szerez Öntől, és hogy megtartsa azt, mindig az Ön érdekeit tartja szem előtt. - Ha az ügynök üzletet akar kötni meg kell, hogy keresse Önt akár az Ön zaklatása árán is!
- A GYÉMÁNT HÁZ csak akkor keresi Önt személyesen, ha Ön azt igényli, vagy ha az ügylet miatt ez feltétlenül szükséges.
Amennyiben Ön megbíz bennünket, aláírja Megbízási és Kárrendezési Megbízási Szerződésünket, akkor mi minden esetben képviseljük az Ön érdekeit a biztosítóval szemben, az Ön folyamatos tájékoztatása mellett!
- Bármekkora a bizalmi viszony Ön és ügynöke között, az ügynök konfliktus esetén nem nyilatkozhat, és nem cselekedhet. Gazdája, a biztosító érdekeit kell képviselje Ön ellen a saját jól felfogott érdekében.

Tevékenységünk

Tevékenységünk és szolgáltatásaink keretében ellátjuk a biztosítási szakértői és tanácsadói feladatokat:
 • Igénytől függően felülvizsgáljuk Partnerünk meglévő biztosítási szerződéseit,
 • biztosítási szempontból átvilágítjuk Megbízónk biztosítási kockázatait,
 • a biztosítható kockázatokra való tekintettel javaslatokat dolgozunk ki,
 • szükség esetén módosító ajánlásokat teszünk,
 • vagy teljesen új megoldást kínálunk.

Tevékenységünk az Ön érdekében!

A Magyar Értelmező Kéziszótár szerint: alkusz az a személy, aki valamilyen ügyben tárgyal, alkudozik. A biztosítási alkusz: a biztosított érdekében tárgyal, alkudozik, a biztosított és a biztosítótársaság közötti híd szerepét tölti be.

Mindenkinek szüksége van rá, akinek van mit féltenie, és annak is, akinek az idejével és pénzével takarékosan kell bánnia. A biztosításhoz szerencsére mindenki ért, de több mint 20 biztosítótársaság imponáló termékválasztékából kiválasztani a testre szabott megoldást, nem könnyű feladat.

"Ezt érdemes szakemberre bízni!"

Segítségünkkel tucatnyi biztosítási ügynök meghallgatása, és több száz oldal biztosítási szabályzat tanulmányozása nélkül kapja meg az optimális biztosítások megkötéséhez szükséges információkat. A GYÉMÁNT HÁZ szakmai tudásával, piaci ismereteivel, adókímélő tanácsaival szolgálja megbízóját. Versenyhelyzetet teremt a biztosítók között, így alkudja ki a legkedvezőbb feltételeket.

Munkánk során:
 • Javaslatokat készítünk a "testre szabott", egyedi biztosítási megoldásokra.
 • Tevékenységünk kiterjed a Megbízónk szakmai munkáját támogató biztosítási konstrukciókra és módozatokra is.
 • Alkuszként látjuk el az üzletkötői, ügynöki, biztosításközvetítői feladatokat.
 • Javaslataink alapján a típus- és egyedi biztosítások esetében a legkedvezőbb ajánlatok közül választhatja ki a megfelelő kockázati fedezetet.
 • Egyes biztosításoknál on-line díjszámítással és szerződéskötéssel akár otthonából is választhat és szerződhet.
 • Biztosításközvetítői, alkuszi tevékenységünk kiterjed a Megbízónk személy-, felelősség-, vagyon- és gépjármű biztosításaira is.
 • Átvállaljuk a Megbízónk biztosítási adminisztrációs teendőit (nyilvántartás, díjfizetés figyelése, díjátutalás bonyolítása, díjigazolás és zöld-kártya beszerzése, stb. Káresemény esetén tanácsot adunk, és közreműködünk a szakszerű és gyors kárrendezésben.
 • Irodai, telefonos és on-line ügyfélszolgálattal állunk megbízóink rendelkezésére a leggyorsabb és kényelmesebb ügyintézés érdekében.
 • A lízing és hitelügyletekkel foglalkozó Megbízóinknak a szervezetük működési struktúrájához igazított biztosítási monitoring és szerződéskezelő rendszert dolgozunk ki. Igény esetén teljes körűen működtetjük is azt. Foglalkozunk gépjárművek átíratásával és eredetiség vizsgálattal is.
 • Társaságunk szolgáltatásai az ügyfél részére szabály szerint díjmentesek, mert azok ellenértéke a biztosítási díjba beépített és a biztosító által folyósított jutalék.

Összefoglalva: A biztosítási alkusz szakértő, aki Önnek ingyen van!
 • Munkáját az Ügyfelek érdekében végzi,
 • és a biztosítók fizetik meg érte,
 • mindezt törvényi felügyelettel, engedély alapján!

Munkánk, tapasztalatunk garancia:
 • Érdekei jobban érvényesülnek, mintha a biztosítót közvetlenül keresné meg;
 • Felmérjük biztosítási igényét vagy szándékát;
 • Megkeressük a megfelelő biztosítási terméket;
 • Megversenyeztetjük a biztosító társaságokat, hogy ki kínál jobb biztonságot;
 • Értelmezzük Önnek a nehezen értelmezhető feltételeiket;
 • Képviseljük az Ön érdekeit a biztosítási szerződés megkötésekor;
 • Jelezzük önnek, ha elavult a biztosítása, vagy találtak ki jobbat a biztosítók;
 • Jelezzük azt is, ha "jobb" termék jelenik meg a piacon;
 • Ha kára van, nem hagyjuk magára, segítjük a kárrendezésben.

WebOffer Biztosítási Rendszer - Powered by PSIntra Framework © 2008 PRIME Computer Kft.