Dialog Title
Dialog Message
Átváltás gyengénlátók részére kialakított nagy kontrasztú színekre


 akotelezo.hu   ha már kötelező, legyen a legjobb...
KGFB Díjszámítás

(Tájékoztató megnyitása)
Oldalunkon kiszámíthatja a Kötelező Gépjármű-Felelősségbiztosítás díjait az Összes biztosítóhoz.
A legkedvezőbb díjat választva, meg is kötheti biztosítását. A díjszámítás kb. két percet vesz igénybe, a biztosításkötés további 6-7 perc.
Ezen a felületen már nincs lehetőség biztosításkötésre, legyen szíves keresse fel a főoldalon felsorolt irodáink egyikét.
ÚMFT Uniós támogatás
A Gyémánt Ház Kft. elektronikus értékesítési és ügyfélkezelő rendszere az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.   Tovább...
Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás

Minden forgalomba helyezett gépjárműnek a végleges kivonásig rendelkeznie kell kötelező gépjármű- felelősségbiztosítással. A biztosítással nem rendelkező gépjárműveket a BM nyilvántartás alapján a forgalomból kivonják és bírságolják. A részletes KGFB szabályzást megtekintheti a KGFB Kormányrendelet menüpontban.

Kötelező felelősségbiztosítás termék értékesítésével jelenleg 16 biztosító társaság foglalkozik. Ügyfélszolgálati irodánkban és szerződött partnereinknél, valmint honlapunkon minden biztosítótársasághoz köthető kötelező felelősségbiztosítás.

Megyénkben a miénk az egyetlen hely, ahol minden biztosítótársaság termékéből választhat.

Saját számítógépes rendszerünk alapján kiválasztjuk, hogy melyik az Önnek megfelelő gépjármű-felelősségbiztosítás, és a legkedvezőbbet meg is kötheti bármely társasághoz. Egyedülálló, hogy a kötelező felelősségbiztosítás megkötése után teljeskörű ügyfélszolgálattal állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, mind ügyfélszolgálati irodáinkban, mind telefonon, mind honlapunk e-ügyfélszolgálati felületén.

Külföldre utazása esetén zöldkártyát adunk bármely biztosítótársaság nevében igazolva, hogy külföldön is érvényes az Ön által megkötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás. Ügyfélszolgálatunkon teljeskörű érdekképviselettel állunk szolgálatára, követjük díjfizetését, teljeskörűen segítjük kárrendezését stb.

Az on-line díjszámítással és kötéssel kapcsolatosan olvassa el tájékoztatónkat.

Miért érdemes elektronikus, on-line szolgáltatásainkat igénybe vennie:
  • Akár otthonából hozzájuthat minden szükséges információhoz és díjadathoz;
  • A legkedvezőbbnek ítélt ajánlatot azonnal meg is kötheti;
  • Évfordulós biztosítóváltásnál, előző biztosításának felmondását, a kártörténet igazolását és minden egyéb szükséges tennivaló terhét levesszük az Ön válláról;
  • On-line ügyfélszolgálatunkon minden szerződéseivel kapcsolatosan előforduló ügyintézést elintézhet;
  • Szolgáltatásaink díjmentesek az Ön számára, tevékenységünk díjazását a biztosítók fizetik.

Összefoglalva: Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, zöldkártya, legolcsóbb díj, legkedvezőbb szolgáltatás, teljeskörű érdekképviselet, kárrendezés, díjmentesen, bármely biztosítótársasághoz egy helyen.

WebOffer Biztosítási Rendszer - Powered by PSIntra Framework © 2008 PRIME Computer Kft.